Produktivitet & kreativitet i inspirerende omgivelser

Hos vores kontor i Aarhus centrum er der plads til store tanker og armbevægelser med respekt for fokus. Vi arbejder under en kultur med både højt til loftet og et stærkt fundament – et professionelt miljø med arbejdsro og god kaffe samt et bredt fagligt netværk, fællesskab og fredagsbar.
Vores grundtanke er at skabe et kontorfællesskab »where you want to be rather than just need to be«. På vores kontor i Aarhus tilbyder vi reception til dine gæster, mødelokaler med online booking, kvalitetskaffe og the, printer inklusiv scan og kopi samt rengøring og alarmsystem. Derudover får du mulighed for at blive en del af vores frokostordning, som tilberedes frisk hver dag.

Parkering finder du inden for en radius af 66 m i Sallings Parkeringshus.

Skal NIVOU danne rammen om dit kontor? 

Mødelokaler

Hos NIVOU kender vi vigtigheden af din virksomheds udtryk overfor kunder og samarbejdspartnere. Derfor har vi indrettet mødelokalerne med øje for æstetik, funktionalitet og komfort, som danner et professionelt udtryk, så dine pointer kan stå stærkest – alt sammen let tilgængeligt for dine gæster. Vores kontor i Aarhus er placeret centralt med kun få minutters gang fra Aarhus Hovedbanegård. Mødelokalerne kan bookes online eller i receptionen.

Nivou Mødelokaler