Kontorlokaler i Aarhus centrum

NIVOU kontorfællesskab
»A workspace where you want to be rather than just need to be«

Med omtanke for æstetik og komfort

WORK LIFE PEOPLE

Vores største fokus er at skabe balance mellem work, life & people.

NIVOU WORK sikrer de mest optimale rammer for arbejdsdagen, så du kan møde ind og fokusere på det, som skaber værdi for dig og din virksomhed.

NIVOU LIFE sørger for udvikling af fællesskabet. Dette både i sociale arrangementer, vidensdeling og intern kommunikation.

NIVOU PEOPLE er sammensætningen af kontorfællesskabet og kombinationen af de forskellige brancher og mennesker, der giver mening for at balancere dagligdagen og drage fordel af hinanden.

Vores kontorlokaler i Aarhus har en central placering i hjertet af byen tæt på offentlige transportmuligheder, restauranter og byens liv. Hos NIVOU bestræber vi os på at skabe attraktive forhold for den mindre, men etablerede virksomhed. Med placeringen i Aarhus centrum er vores fokus at skabe de bedste forudsætninger for din virksomhed i inspirerende omgivelser med øje for funktionel finesse og en stærk kultur.

Vi ved, at virksomhederne, der bor her, skal bruge deres tid på det, de gør bedst. Derfor sørger vi for hurtigt fibernet, god kaffe og en receptionist, der kan tage imod dine gæster samt alt det, der hører med til at skabe en smooth arbejdsdag. Med andre ord sørger vi for alle de praktiske omstændigheder, der kan give virksomhederne overskud og fokus i arbejdsdagen. Vi kalder vores kontorlokaler i Aarhus for et kontorfællesskab, fordi vi netop vægter fællesskabet højt. Samtidig tilbyder vi en række services, der overlapper med det, man betegner som en kontorhotel. Hvad forskellen er på et kontorhotel og kontorfællesskab, har vi skrevet lidt om her.

Vi vil gerne gøre noget ekstra for de virksomheder, der har valgt vores kontorlokaler i Aarhus. Derfor afholder vi løbende arrangementer (thesalon, fredagsbar, talks og vinsmagninger), som kan gøre os klogere eller tættere – måske endda begge dele. Arrangementerne er med til at nå vores vision om at skabe balance mellem work, life & people. Derfor er nogle af vores arrangementer også åbne for eksterne, således at man kan medbringe familie, venner eller samarbejdspartnere.

Læs mere om vores services her.

4050

møder afholdt

731

m2 kontorfaciliteter

90

Dygtige co-workers

3000

Gin & Tonics til fredagsbar

567

kg kaffebønner